28 February 2009

~~ HARI-HARI YANG MENYERAMKAN~~

Hallu...
Actually lama gak x update blog ini because of "KESIBUKAN" yang melanda di tambah pulak dengan assignment +group project yang semakin bertambah2..huh...mmg time management kena atur sebaik mungkin lah...BUT thats not a problem for me and all da POWER RANGER utk celebrate b'day NOOR. Hihi...She is getting older now..Hihihii.
Nak di jadikan cerita...semalam ialah hari yg paling MENYERAMKAN..sebab mlm semalam kami buat something yg membuatkan NooR berusaha utk balas iaitu, membaling TEPUNG. Tepung tu Ecah yg suruh sy beli. Pastu...mastermind nya ialah Acer..Hihihi..Maka semua yg telah di Plan berjalan lancar. Mmg penat lah berlari di blok B ni.Hihi...dah lah aku ni tergolong dlm golongan yg PENAKUT tapi nak jugak buat jahat kat NOOR. Hihihi...Bila lg mau kenakan org kan..Hihihi ..I try my best tuk wat jahat dah mlm tuh..BUT x sempat nak baling semangkuk tepung tuh..SEBABNYA..sy lah org paling laju lari utk menyelamatkan diri..ialah PENAKUT kan..Hihihihi
Remember this " i'll be back " perkataan ni lah yg NOOR tulis kat pintu bilik.Uish...dah mcm PEMBUNUH BERSIRI pulak kan.Hihihi...BUT we enjoy that night CUMA...hehe..mmg seram dan lebih seram daripada cerita MULAWIN ( as Noor said) hahaha..sebenarnya KELIWON lah..Hihihi
We celebrate Noor's birthday at ***** *** hihihi...the most favourite place in BP Mall. Huh..enjoy sangat. Then....for the next Birthday..we are waiting for 8 April 2009 which is...Acer Birthday..Huhu...Common POWER RANGERS.lets plan something for Acer..!!! Hihihi
Hurm..ok lets talk about assignment pulak. There are too many assignment tau. Diz 5th March we have to submit the M&E full report. Its quite difficult to do the report because we are in a CIVIL field but huhu....what to do guyz...we have to do it. Anyway....we try our best eventhough tgh2 tapi report sumtime no idea BUT we have to do it jugak..Hihihi
OK...
THATS ALL
BUBBYE.....

1 comment:

noor said...

uiit shbt sy sikin si kurus..owwhh tau pn kamu takut..ms kamu bli tpung sorg2 kamu xtakut?hi3..xbley bla ngn kamu sume..cm ank aym brlari2..btw..its nice 2 get fren n 2 be fren like u..tq3 so much 4 wat u n others mmbr r doing from 26/2 until today..very appreciate it..tq laling sikin..i be back at 12 jun..huhuhu..